Bokanmeldelser!

Hei! Jeg bestemte meg for å finne noen bøker jeg liker og anbefaler! Noen bøker er fra en klubb som heter Girl:IT, men de finnes på de fleste skolebiblioteker!

Bok nr.1 Venus Spring sommerleiren av Jonny Zucker.
Det er en VELDIG spennende bok som handler om Venus, en 14 år gammel jente fra London som har fått lov til å dra på stuntleiren til bestefaren. Men hun snubler over ondsinnede planer som truer miljøet og mange levende skapninger...inkludert mennesket. Anbefales veldig sterkt! Det er den første boken i serien om Venus. Utgitt av Girl:IT klubben.


Bok nr.2 Hei Det Er Meg! Av Nina E. Grøntvedt.
Oda Andrea Stokkheim er en jente som bor i krokkleiva 5. Søsteren hennes Erle (Oda kaller henne for Erlend), går henne på nervene! Heldigvis har Oda den beste vennen i hele verden! Nemlig Helle Hendriksen! Men det er noe rart med broren til Helle...! Han er så stille og mystisk og glor ofte på dem! Men så klarer Oda å rote det til med broren til Helle! Nå liker ingen henne! Ikke hjemme, ikke på skolen, ingen steder! Hun må innse at det ikke bare er andres feil alltid! Veldig koselig bok!Bok nr.3 Hannahs overnaturlilige evner av Laura Langston.
Seksten år gamle Hannah opplever en nær-døden-opplevelse da hun blir stukket av en bie. Mens hun er utenfor kroppen sin, møter hun Logan, sin døde kjæreste. Merkelig, ikke sant? Men enda merkeligere blir det når hun finner ut at hun har evnen til å helbrede! En veldig fin og spennende bok for tenåringer!


Det var de tre bokandmeldelsene jeg hadde tid til! Blogges<3

Én kommentar

Melbra

24.09.2012 kl.16:06

nydelig blogg :)

lykke til videre :)¨

kjekt med kommeter tilbake :D <3

Skriv en ny kommentar

annikensk

annikensk

12, Bergen

Jeg er en 12 år gammel jente som liker å shoppe, spille the sims (hekta!!), være på iPaden og ikke minst å blogge! Jeg er medlem av en anti-mobbe nettside. Vi er ikke begynt enda men vi håper å få gjort noe så snart som mulig! Hilsen meg!

Kategorier

Arkiv

hits