Wishlist+update

Hallaien! Vet jeg ikke har fått blogget ne særlig, men det er fordig jeg har ting jeg skal gjøre! Men nå skal jeg ikke ramse opp alle de tingene jeg har gjort! Jeg har laget en liten ønskeliste over ting jeg...ja, ønsker meg:
Viva la diva's leppestift i fargen fudge 

 Skiny jeans fra h&m

 c-fit jacket fra cubus

Sitter på sengen og jobber med lekser akkuratt nå så...............ja! 

What else is knew....? Jo! Jeg har laget en youtube kanal der jeg vil putte ut videobloggene mine, fordi jeg rett og slett ikke fårstår meg på video-opplasteren på blogg.no! Vist noen vet hvordan den funker, så lag en forklareing i kommentarfeltet, så linker jeg bloggen din (det må vere god forklaring, fordi jeg er skikkelig nub)! Anyways, kanalen heter anny2luw og jeg må bare få kjøpt den iPaden min, så kommer det vidoer ut! Jeg kommer også i tilegg til vloggene kommer jeg til å lage noen sketsjer, bare for å få dere til å le! De kommer til å vere på engelsk, er det ok? Ikke bekymre dere! Jeg har EKSTREMT god språkutvikling så dere kommer ikke til å merke et HINT av bergenser i sketsjene! (Ber-genser...tihihihiii!)Snx♥

4 kommentarer

Velkommen

14.01.2013 kl.18:14

Fine ting ^^

ankn

14.01.2013 kl.18:18

fine ting!

Hyggelig med en kommentar tilbake :)

Andreahau

14.01.2013 kl.18:51

elsker de leppestiftene!

Koselig med kommentar tilbake også :)

Ha en fin mandagskveld videre!♥

Tgilje

20.01.2013 kl.14:02

digger viva la diva leppestiften. Jeg selv liker fargene Surfs up og very violet.

Skriv en ny kommentar

annikensk

annikensk

12, Bergen

Jeg er en 12 år gammel jente som liker å shoppe, spille the sims (hekta!!), være på iPaden og ikke minst å blogge! Jeg er medlem av en anti-mobbe nettside. Vi er ikke begynt enda men vi håper å få gjort noe så snart som mulig! Hilsen meg!

Kategorier

Arkiv

hits